Playbackshow was hoogtepunt van themaweek bij Hildebrand

Playbackshow was hoogtepunt van themaweek bij Hildebrand

/Blogs

Onlangs hebben de bewoners en medewerkers van locatie Hildebrand in Haarlem met volle teugen genoten van een feestelijke playbackshow. De optredens werden verzorgd door de werknemers, welke voor de gelegenheid allemaal waren verkleed. Het was een spectaculaire afsluiting van de Hollywood Glitter & Glamour themaweek.

Glitter & Glamour!
Speciaal voor deze playbackshow was het interieur van Hildebrand helemaal in Glitter & Glamour gehuld. Discobollen, glitterslingers en confettiballonnen sierden de ruimte waar de optreden werden gegeven. Verschillende acts werden voor de bewoners opgevoerd, zoals nummers van Willeke Alberti, Maywood met het feestelijke nummer ‘Rio’ en natuurlijk de hit ‘Waterloo’ van ABBA. En wat hebben de bewoners genoten. Er werd meegezongen en geklapt. Wat een feest!

    

Amerikaanse stijl
De gezellige sfeer was deze dag direct merkbaar. Voor de show zaten alle bewoners druk met elkaar te praten over wat hen te wachten zou staan. Aan deze middag was een Amerikaans tintje toegevoegd, geheel passend bij het Hollywood thema. Er hingen Amerikaanse vlaggetjes en er werden heerlijke donuts uitgedeeld. En toen alle bewoners in het publiek hadden plaatsgenomen, kon de grote show dan eindelijk beginnen.

Van ABBA tot André Hazes
Tijdens de playbackshow werd er gedanst, gelachen en genoten. De werknemers van Hildebrand waren onherkenbaar in hun kostuums. Er was tijdens de optredens veel interactie met de bewoners. Die glunderden helemaal, wanneer ze een hand kregen of een knuffel van één van de ‘artiesten’. Het was een afwisselende, muzikale show. Van ABBA tot Elvis en André Hazes, alles kwam voorbij. Sommige nummers riepen herinneringen op bij de bewoners en er werd gelachen en enthousiast meegeklapt.

    

Na afloop van alle swingende acts werden alle medewerkers bedankt voor hun prestaties. De muziek ging weer aan en nu konden ook de bewoners meedansen. De middag werd afgesloten met een welverdiende borrel voor iedereen!

Ga terug naar het overzicht