Op pad met de Domus Magnus auto

Op pad met de Domus Magnus auto

/Blogs

Domus Magnus beschikt sinds 1 april over een eigen rolstoelauto. Een jaar lang hebben vier woonzorglocaties deze Domus Magnus rolstoelauto tot hun beschikking. De auto zal maandelijks rouleren tussen de vestigingen.

De auto wordt vooral gebruikt om leuke uitstapjes te kunnen maken met bewoners. Even naar de stad rijden om een ijsje te eten op het terras, een ritje naar het bos om een stukje te wandelen, het geboortedorp bezoeken van bewoners. Zo kwam de auto al direct van pas voor een bezoek aan de Maas.

De activiteitenbegeleidster, van locatie De Sterreschans vertelt: ‘’Met de auto zijn we naar de Maas gereden en hebben we gekeken naar voorbijvarende boten. Daarna zijn we terug gereden naar een dorpje waar we een tweede stop hebben gemaakt. We hebben daar een heerlijk ijsje genuttigd op het terras. Mevrouw heeft intens genoten, ze zei meerdere malen: “Wat fijn om dit doen en wat hebben we het toch goed.’’

En dat is precies waarom Domus Magnus deze auto heeft aangeschaft. Wij wensen de bewoners nog veel mooie en gezellige uitstapjes met de auto toe! 

Ga terug naar het overzicht