Nieuwe woonzorglocatie van Domus Magnus in Utrecht

Nieuwe woonzorglocatie van Domus Magnus in Utrecht

/Nieuws

Haarlem, 16 april 2015. Woonzorgorganisatie Domus Magnus gaat uitbreiden met een nieuwe locatie in Utrecht, aan de Maliebaan. Het gaat de zevende locatie van de luxe ouderenzorgorganisatie worden. Deze week tekenden de Staat (Rijksvastgoedbedrijf) en de directeur/oprichter van Domus Magnus, Erwin Miedema, de koopovereenkomst.

Uitbreiding

Al jaren was Miedema (40) op zoek naar nieuwe locaties ter uitbreiding van zijn succesvolle woonzorgconcept, met Utrecht en Amsterdam als voornaamste zoekgebieden. “Domus Magnus stelt hoge eisen aan nieuwe locaties, het is dan ook niet makkelijk om een locatie te vinden die aan alle criteria voldoet. Ik ben daarom enorm blij met de Maliebaan en trots op deze uitbreiding.” aldus de heer Miedema.

Opening

Miedema vervolgt; “Hopelijk kunnen de eerste bewoners halverwege 2018 verwelkomd worden, maar dit gaat geheel in samenspraak met de Gemeente Utrecht. Momenteel lopen de gesprekken met de gemeente en alle belanghebbenden over dit plan en de te volgen procedure”. De locatie aan de Maliebaan krijgt 22 ruime woonzorgappartementen en een royale binnentuin van ruim 800m2. Daarnaast zullen er meerdere algemene ruimtes gerealiseerd worden zoals een restaurant en een activiteitenruimte in het tuinhuis/koetshuis.

Ga terug naar het overzicht