Natuurslagerij en Benvenuta slaan handen ineen

Natuurslagerij en Benvenuta slaan handen ineen

/Blogs

Voor ouderen is een heerlijke maaltijd heel belangrijk weten we bij Benvenuta. De bewoners zijn dan ook heel blij met onze charmante chef-kok Jana, die dagelijks de maaltijden met heel veel passie en liefde klaarmaakt.

Jana kent de bewoners heel goed en weet als geen ander de smaak van vroeger te creëren. Voor haar gerechten gebruikt zij uitsluitend verse ingrediënten, waar mogelijk biologisch. Omdat wij niet alleen onze bewoners een fijn leven gunnen, maar ook van dieren houden, werken we sinds kort samen met de natuurslagerij “Bien Sûr” van Rob Groenewegen uit Hilversum.

Natuurlijk
Rob levert uitsluitend vlees van dieren die op een diervriendelijke wijze zijn opgegroeid. Zo komt bijvoorbeeld rundvlees van het Franse Limousin ras, het topras wat zijn oorsprong vindt in de Franse natuur. De runderen groeien diervriendelijk en BSE-vrij op in een prachtig natuurgebied dat niet is aangetast door verkeer, industrie of andere milieu verontreinigde activiteiten. Groeihormonen en preventieve medicijnen zijn niet toegestaan.

Smaak
De kippen hebben uitgebreid buiten kunnen scharrelen op een diervriendelijke boerderij Poulet d’Yvonne in Frankrijk en dat komt de smaak bijzonder ten goede. De kip krijgt uitsluitend plantaardig voedsel zonder groeibevorderaars of antibiotica en is bijzonder mals en smakelijk.
Samen met Rob dragen we op Benvenuta bij aan een betere wereld en Jana krijgt er wat de bewoners betreft zeker een ster bij.

Ga terug naar het overzicht