Klein Engelenburg schenkt teambonus aan Stichting Actie Hongerpot Brummen

Klein Engelenburg schenkt teambonus aan Stichting Actie Hongerpot Brummen

/Blogs

De medewerkers van woonzorglocatie Landgoed Klein Engelenburg doneren € 500,- aan Stichting Actie Hongerpot Brummen. Voor veel kinderen en jongvolwassen in Afrika en India is voedsel, onderwijs en schoon drinkwater niet vanzelfsprekend. De stichting stimuleert al ruim 45 jaar het volgen van onderwijs door onder meer voedselhulp te bieden.

Teambonus
De medewerkers van Landgoed Klein Engelenburg kunnen terugkijken op een fantastisch jaar, een jaar waarin zij vanwege de mooie prestaties een teambonus hebben verdiend. Het team zet zich 24 uur per dag in zowel voor ouderen met een zorgvraag op lichamelijk als cognitief gebied. Het maatschappelijk betrokken team weet als geen ander hoe belangrijk de zorg voor een ander is en besloot daarom gezamenlijk de bonus te doneren aan een goed doel. De uitreiking van de cheque vond afgelopen zaterdag 9 september plaats, tijdens Open Monumentendag, op Landgoed Klein Engelenburg. Locatiemanager Marga van den Tweel reikte symbolisch de € 500,- uit aan Rina Hummelink van Stichting Actie Hongerpot.

Hongerpot
Al ruim 45 jaar is Stichting Actie Hongerpot een begrip in Brummen. Door middel van de inmiddels 300 'Hongerpotjes' die in veel huizen en zaken staan, wordt er geld ingezameld voor projecten in India en Afrika. Het gedoneerde geld wordt besteed aan het volgen van onderwijs en voedselhulp aan kinderen en jongvolwassenen. Alle medewerkers van Actie Hongerpot zijn vrijwilligers, waardoor het geld voor 100 procent naar de projecten gaat. Door het geven van presentaties en de aanwezigheid op markten proberen de vrijwilligers zoveel mogelijk bekendheid te geven aan Actie Hongerpot.

Ook doneren?
Giften zijn van harte welkom. U kunt voor meer informatie contact opnemen met mevrouw Rina Hummelink via 0575-562531 - www.hongerpot.nl

Ga terug naar het overzicht