Kerstdiner bij Benvenuta

Kerstdiner bij Benvenuta

/Blogs

Bij zorgvilla Benvenuta wordt ieder jaar een groot kerstdiner georganiseerd. Ook dit jaar op 16 december schoven bewoners, familieleden en medewerkers aan om dit gezellig samenzijn te vieren.

Grote dag
Het grote kerstdiner is iets waar de bewoners familie en medewerkers het hele jaar naar uitkijken. Op zaterdag 16 december was de grote dag aangebroken. Omdat het diner erg populair is en er veel familieleden langskomen, was er dit jaar bedacht om het in een grote paviljoentent in de tuin te houden. Het plaatsen en inrichten van de tent was al een spektakel op zich.

Kerstkoor
Rond 16:00 kwamen de eerste gasten en deze konden om 16:30 genieten van een optreden van het kerstkoor Vocal Easy. Na het koor kon iedereen een plekje zoeken in de tent, die toen al lekker warm was.

Gezellige avond
Onze kok Jana heeft ook dit jaar weer laten zien (en proeven). Met hulp van Luna kwamen de heerlijkste gerechten voorbij. Het was voor een enkeling even wennen zo'n tent, maar de sfeer was geweldig en iedereen had een fantastische avond! Na de koffie met Tsjechische koekjes waren de bewoners aan hun nachtrust toe. We kijken terug op een hele leuke en gezellige avond.

 

Ga terug naar het overzicht