Kennismaking met chef-kok Michael

Kennismaking met chef-kok Michael

/Blogs

Voor mijn allereerste blog wil ik van de gelegenheid gebruik maken om mezelf voor te stellen. Mijn naam is Michael van den Muijsenberg. Ik ben sinds juli 2013, met ontzettend veel plezier, werkzaam als Chef-Kok bij De Magistraat. Met mijn team staan wij dagelijks voor de geweldige uitdaging om bewoners en familieleden te verrassen met onze culinaire creaties en dienstverlening.

Ervaring
Vanaf mijn 18e heb ik veel ervaring opgedaan bij verscheidene gerenommeerde bedrijven en voor prestigieuze chef-koks bij enkele Michelin sterrestaurants in Nederland en in Engeland gewerkt. Door mijn ervaring te hebben opgedaan in het topsegment van de horeca en daarbij diverse functies bekleed te hebben, was ik op mijn 24e levensjaar eindverantwoordelijk bij een groot horecabedrijf.

Cursussen en opleidingen
Ik heb mijn koksopleidingen gevolgd via het SVH stelsel. Deze heb ik in twee jaar afgerond in plaats van vier jaar. Na mijn koksopleiding is de drang voor doorontwikkeling blijven groeien. Zo heb ik nog enkele cursussen en opleidingen voltooid. Namelijk de: Management en Onderneming, Basis Wijn Brevet, Leermeester, Sociale hygiëne, Allergenen Training en Bedrijfshulpverlening.

Koken met verse producten
Ik heb een grote passie voor koken met verse seizoen ingrediënten en het toepassen van zowel klassieke als moderne kooktechnieken. Mijn grootste voldoening haal ik uit het bereiden van verrassende en innoverende gerechten en de positieve reacties van bewoners en familieleden die daaruit voortkomen.

Hobby's
Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk door leuke dingen te doen met mijn dochter van bijna tweeënhalf jaar jong. Verdere hobby’s zijn sporten en motor rijden. Voor ultieme ontspanning breng ik een bezoek aan de sauna. Met ’s avonds natuurlijk een heerlijk diner en een lekker glas Château Croix-Mouton.

Klik hier voor meer informatie over De Magistraat of om het fotoalbum van deze locatie te bekijken.

Ga terug naar het overzicht