Italiaanse week bij Hildebrand

Italiaanse week bij Hildebrand

/Blogs

Bij de locaties van Domus Magnus vinden we het belangrijk dat de grote én kleine dingen het leven de moeite waard maken. Daarom organiseren we bij onze locaties met regelmaat activiteiten. Afgelopen week was er bij Hildebrand een Italiaanse week. Bravo!

Feestweek voor de bewoners
In Hildebrand hebben we een Italiaanse week georganiseerd. We hebben Venetiaanse maskers geschilderd, over bekende Italiaanse kunstenaars gesproken, zoals Caravaggio, Bernini en alleskunner Leonardo Da Vinci. Ook hebben we filmklassiekers als Roman Holiday en It Started In Naples gekeken, met bekende acteurs als Gregory Peck, Audrey Hepburn en Sophia Loren. We hebben een quiz over het Roomse Rijk en gladioteren besproken en bekende muziek van de Italiaanse componist Antonio Vivaldi geluisterd. Iedereen kende het bekende muziekstuk De Vier Jaargetijden.

Italiaanse lekkernijen
Ook is er een ijsfiets gekomen met heerlijke Italiaans roomijs. De koks hadden een verrukkelijke Italiaanse barbecue georganiseerd, pizza's besteld en lasagne bereid.Onze topactiviteit was die week wel de Rocco Granata Dansmiddag. Onder het genot van een glaasje Limoncello werd er gedanst op de bekende nummers van de Italiaans afkomstige zanger Rocco Granata. Zijn bekendste hit is Marina.

Wenst u meer informatie over woonzorglocatie Hildebrand? Klik dan hier.

Ga terug naar het overzicht