Huub Deterd nieuwe CEO Domus Magnus

Huub Deterd nieuwe CEO Domus Magnus

/Nieuws

De aandeelhouders en raad van commissarissen van Domus Magnus hebben het voornemen om Huub Deterd per 1 september te benoemen tot algemeen directeur van Domus Magnus.

Huub Deterd volgt daarmee Erwin Miedema op, oprichter en aandeelhouder van Domus Magnus. Miedema zal als aandeelhouder betrokken blijven, net als medeaandeelhouder Navitas Capital.

Erwin Miedema: “In de afgelopen 12 jaar heb ik Domus Magnus zien ontwikkelen van een plan tot een volwaardig groot bedrijf. Mijn rol is parallel daaraan ook sterk veranderd: van pionier/ondernemer naar meer en meer bestuurder.  Voor mij is het tijd om me te richten op nieuwe initiatieven: de rol van aandeelhouder van Domus Magnus past daar prima bij.”

Huub Deterd, nu nog directeur vastgoed bij ’s Heeren Loo Zorggroep, over zijn nieuwe rol: “Het is een eer gevraagd te zijn voor deze functie. Leidinggeven aan een succesvol vernieuwend bedrijf in de zorg is fantastisch, helemaal in de groeifase waarin Domus Magnus zich nu bevindt. Dat ik het stokje mag overnemen van Erwin Miedema als oprichter maakt het extra bijzonder.”

Ga terug naar het overzicht