De puntjes op de i in Het Sint Jozefpaviljoen voor ontvangst van de eerste bewoners

De puntjes op de i in Het Sint Jozefpaviljoen voor ontvangst van de eerste bewoners

/Nieuws

Het einde van de verbouwing van Het Sint Jozefpaviljoen is in zicht. Volgende week verwelkomt het team aan de Graaf Florisweg haar eerste bewoners.

Aftellen geblazen

Binnen wordt er hard gewerkt aan het interieur. Niet alleen alle nieuwe meubels worden uitgepakt en krijgen een plekje toegewezen, maar ook de kerstversiering mag meteen al worden opgehangen en getest. De eerste bewoonster meldt zich namelijk na het weekend al, het is nu dus een kwestie van aftellen. De kok is druk in de weer met het inrichten van de keuken en kookt maandag voor zijn eerste zes gasten. Sommige woonzorgappartementen zijn al voorzien van zithoeken, kasten en kitchenettes. De gangen zijn versierd met prachtige natuurfoto's, verzorgd door Fotowandenshop en Paintservice Tiel. De tuin rondom het monumentale pand wordt begin volgend jaar onder handen genomen en in maart vindt de officiële opening plaats. Hier en daar loopt het in de voorbereidingen net weer anders dan gepland, maar door te anticiperen en goed samen te werken is het team er klaar voor om een fijn thuis te bieden aan haar eerste bewoners.

Het Sint Jozefpaviljoen

34 uniforme badkamers in 34 verschillende appartementen

In het voormalig rooms-katholiek ziekenhuis en weeshuis Het Sint Jozefpaviljoen verwezenlijk Domus Magnus 34 woonzorgappartementen. Een gasloos gebouw, infrarood-tegels in alle badkamers en slimme verlichting in de gangen. Lees hier wat het pand allemaal te bieden heeft. Heeft u interesse in deze nieuwe woonzorglocatie in Gouda? Bestel dan nu de brochure of bel met 085-0645910.

Ga terug naar het overzicht