Het Sint Jozefpaviljoen bereikt hoogste punt

Het Sint Jozefpaviljoen bereikt hoogste punt

/Nieuws

De nieuwe woonzorglocatie aan de Graaf Florisweg 77 heeft het hoogste punt bereikt. In het voormalig rooms-katholiek ziekenhuis en weeshuis Het Sint Jozefpaviljoen verwezenlijkt Domus Magnus luxe woonzorgappartementen. Naar verwachting begroet dit erkend gemeentelijk monumentale pand haar eerste bewoners in december 2019.

Hoogtepunt en Kees Kroket

Dit letterlijke hoogtepunt ging niet onopgemerkt voorbij. Mariska Tichem, algemeen directeur van Domus Magnus, hield een toespraak op locatie. Tichem richtte zich tot het team van aannemersbedrijf Nico de Bont, dat gespecialiseerd is in behoud en restauraties van monumentaal en cultureel erfgoed. Vervolgens werden zij getrakteerd op een broodje kroket van Kees Kroket.Woonzorglocatie
In Het Sint Jozefpaviljoen worden 34 woonzorgappartementen gerealiseerd, verspreid over drie woonlagen. De appartementen bestaan uit een woonkamer, een ruime slaapkamer of slaapgedeelte, een kitchenette en een eigen badkamer met douche en toilet. Het gebouw wordt volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. Daarnaast worden er gezamenlijke algemene ruimtes verwezenlijkt zoals een restaurant, woonkamer en activiteitenruimte. Het ruime oppervlak tussen de Graaf Florisweg en het historische pand biedt volop mogelijkheden voor het realiseren van een grote buitenruimte voor de toekomstige bewoners.Meer informatie?
Bent u nieuwsgierig geworden naar Het Sint Jozefpaviljoen? Klik op de button voor meer informatie of vraag een brochure op.

Ga terug naar het overzicht