Grote zomerbarbecue op Benvenuta

Grote zomerbarbecue op Benvenuta

/Blogs

Op zondag 15 juli hield woonzorglocatie Benvenuta haar jaarlijkse Barbecue. De bewoners, familieleden en medewerkers genoten van de barbecue die op het sfeervolle terras werd georganiseerd.

Het was prachtig weer en de opkomst was enorm voor de kleinste locatie van Domus Magnus. Meer dan 75 personen hadden deze, toch altijd weer bijzondere dag, vrijgehouden in hun agenda. Bewoners, familieleden en medewerkers genoten van de heerlijke gerechten welke door onze eigen chefkok Jana, samen met Natuurslager Rob Groenewegen werden klaargemaakt. Michael en Kevin, de twee zonen van Jana, zorgden er voor dat iedereen voldoende te drinken had, wat gezien de warmte geen overbodige luxe was.

De muzikale omlijsting werd verzorgd door Anne van Egmond, die u misschien nog kent van de radio. Op haar accordeon speelde zij prachtige liedjes van vroeger. Van Amsterdamse volksmuziek tot Franse chansons.

Medewerker Elly, die oorspronkelijk uit Colombia komt, danste een traditionele Cumbia in een jurk in de kleuren van haar geboorteland. Dit was zo aanstekelijk dat de bewoners het nog wel een keer wilden zien en natuurlijk wilde Elly best nog een keertje dansen. Iedereen klapte mee op de maat van de muziek. Het was een hele gezellige zonnige dag.

Ga terug naar het overzicht