Grote opkomst informatiebijeenkomst locatie 's-Hertogenbosch

Grote opkomst informatiebijeenkomst locatie 's-Hertogenbosch

/Nieuws

Op dinsdag 21 november hebben wij de eerste informatiebijeenkomst voor locatie De Boschstede in 's-Hertogenbosch gegeven. Sinds het nieuws in november 2015 dat Domus Magnus in 's-Hertogenbosch de oude polikliniek van het Groot Ziekengasthuis tot woonzorglocatie gaat verbouwen is er enorm veel interesse voor dit project.

Op dinsdag 21 november hebben wij de eerste informatiebijeenkomst voor locatie De Boschstede in 's-Hertogenbosch gegeven. Sinds het nieuws in november 2015 dat Domus Magnus in 's-Hertogenbosch de oude polikliniek van het Groot Ziekengasthuis tot woonzorglocatie gaat verbouwen is er enorm veel interesse voor dit project. De opkomst naar deze informatiebijeenkomst was dan ook groot. Het was fijn om zoveel interesse en enthousiasme te zien bij de bezoekers!

Door de presentatie kregen de geïnteresseerden een goed beeld van hoe de woonzorglocatie er over een paar maanden uit komt te zien. Aan de hand van overzichtelijke plattegronden van de 39 appartementen konden de aanwezigen de mogelijkheden tot inrichten bekijken. Ook werd er informatie gegeven over de 24 uurs zorg, de financiën en andere aspecten met betrekking tot het wonen.

Wilt u meer weten over onze locatie in 's-Hertogenbosch? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button.  

Direct contact?

085-0645910 Stel een vraag

Ga terug naar het overzicht