Gezocht: Vrijwilligers voor zorgvilla

Gezocht: Vrijwilligers voor zorgvilla

/Nieuws

Vrijwilligers zijn onbetaalbaar! Voor onze woonzorglocatie in Hilversum zijn wij op zoek naar een aantal vrijwilligers die het fijn vinden om onze bewoners in het zonnetje te zetten.

Woonzorglocatie Benvenuta in Hilversum
Midden in de groene villawijk Trompenberg in Hilversum ligt woonzorglocatie Benvenuta, een landhuis naar een ontwerp van Jan Dullaart (1891 – 1957). Rijksmonument Benvenuta werd gebouwd in 1929 en is een prachtig voorbeeld van de Amsterdamse School, met fijn glas in lood en een bijzondere Jugendstil-inrichting. Benvenuta maakt deel uit van de Domus Magnus groep en biedt sinds 2009 een gastvrij onderkomen aan 10 ouderen welke behoefte hebben aan enige zorg en begeleiding. Kwaliteit van leven en behoud van autonomie zijn voor ons belangrijk, evenals huiselijkheid en gezelligheid.

Vrijwilligers gezocht
Een van onze activiteiten is het wekelijkse huisconcert op zondagmiddag waarbij getalenteerde jonge musici een gevarieerd programma ten gehore brengen. Deze concerten worden al jaren drukbezocht en zijn ook bij de familie bijzonder populair. Ter ondersteuning van het vaste zorgteam zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om bij de concerten aanwezig te zijn en te helpen met zaken als het serveren van thee en een praatje met de bewoners te maken. Enige kennis van klassieke muziek is daarbij fijn.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact op nemen met de locatiemanager: Theo van der Linden  (06-83445757)
Algemene informatie over Benvenuta vindt u hier.

 

Ga terug naar het overzicht