Geslaagde open dag tijdens De Week van Zorg en Welzijn

Geslaagde open dag tijdens De Week van Zorg en Welzijn

/Blogs

Belangstellenden waren afgelopen zaterdag 18 maart van harte welkom tijdens de open dag Week van Zorg en Welzijn op een van de elf locaties van Domus Magnus.

Op zaterdag 18 maart stonden de deuren van de elf locaties van Domus Magnus open voor bezoek. De open dag was tijdens de landelijke zorgcampagne 'Week van Zorg en Welzijn' . De hoogtepunten waren de lezingen van o.a. Dr Frans Hoogeveen, Jan van Baardewijk, Paul Jansen en Lida Waterlander. Daarnaast was er een muzikaal optreden van De Rolero's. De bezoekers genoten van de rondleiding onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

De Magistraat in Rotterdam
Een geslaagde open dag voor De Magistraat in Rotterdam. Om 14.30 uur werd er een lezing gegeven door Jan van Baardewijk over 'De unieke bewoner' en 'Zorg in deze tijd'. Jan vertelde onder andere over de drie psychologische basisbehoeften van de mens. 
 

Holland in Baarn
Op locatie Holland kwam Paul Jansen een lezing geven over 'De Wondere Wereld van Dementie'.
 

De Sterreschans in Nijmegen
Muzikaal optreden van De Rolero's op locatie De Sterreschans.
 

Koetshuys Erica in Hilversum
Ook op locatie Koetshuys Erica was een lezing georganiseerd. Lida Waterlander sprak over Kwaliteit van leven van mensen met dementie: Beleving Centraal.
 

De Uylenburgh in Amsterdam
Bij locatie De Uylenburgh konden de bezoekers genieten van heerlijke hapjes, speciaal gemaakt door chefkok Dieter. Daarnaast was er een lezing over 'Muziektherapie en dementie', door Dr Frans Hoogeveen.
  

Ga terug naar het overzicht