Gepromoveerd in het shirt van Domus Magnus

Gepromoveerd in het shirt van Domus Magnus

/Blogs

Vol trots lopen de jongens van voetbalvereniging De Warnveldse Boys rond in shirts van Domus Magnus.

Sponsorshirt Domus Magnus
“De jongens (en de begeleiding) zijn erg trots op het mooie sponsorshirt van Domus Magnus. Dat erop wordt gelet door anderen merken we ook en we hebben al veel de vraag gesteld gekregen: ‘Domus Magnus’ wat is dat eigenlijk? Uiteraard kunnen we daar nu allemaal over meepraten omdat we al twee keer te gast zijn geweest bij Huis Ter Weegen voor de foto’s en weten nu dat het een mooi huis is waar oude mensen op een fijne manier hun laatste levensjaren kunnen doorbrengen.” Aldus Alfons Rutten, trainer van de Warnsveldse Boys E4.

Brief aan de directeur
Toen op een dag Youri (9 jaar) aan zijn oma vroeg of Huis ter Weegen zijn voetbalteam misschien wilde sponsoren, gaf Mieke haar kleinzoon het volgende advies: ”Ik werk dan wel op Huis ter Weegen maar daar ga ik niet over, schrijf maar een brief aan de directeur.” Vervolgens deed Youri keurig wat oma hem had gezegd. Het gevolg is dat de Warnsveldse boys nu trots rondlopen in shirts van Domus Magnus waarvan Huis ter Weegen en Huis Welgelegen onderdeel zijn.

Gepromoveerd
E4 doet het goed. De jongens, die 9 en 10 jaar oud zijn hebben het afgelopen jaar sterk voetbal laten zien :”Wij hebben het als eerstejaars team in de 3e klasse prima gedaan en zijn daardoor (in het shirt van Domus Magnus) gepromoveerd naar de 2e klasse. Die klasse zal een stuk pittiger worden, daar ontmoeten we doorgaans allemaal tweedejaars pupillenteams. Maar die uitdaging gaan we graag aan.” Aldus een trotste Alfons die samen met de leider Eduard en de jongens : Max (keeper), Figo, Youri, Sam, Jesse, Owen, Tobias, Jort en Thijs, uitgebreid hebben geposeerd voor een fotosessie op Huis ter Weegen.

Ga terug naar het overzicht