Feestelijke officiële opening Villa Walgaerde

Feestelijke officiële opening Villa Walgaerde

/Nieuws

Afgelopen zaterdag werd in Hilversum de prachtige woonzorglocatie Villa Walgaerde op bijzondere wijze officieel geopend. Villa Walgaerde is gebouwd in Engelse landhuisstijl en werd in 2009 al eens volledig gerenoveerd. Het is de dertiende locatie van Domus Magnus.

Officiële opening
Twee mannelijke bewoners knipten samen het lint door en namen uit handen van de locatiemanager, Gusta ter Veen, symbolisch een gigantische sleutel in ontvangst. Onder het genot van een glas (alcoholvrije) champagne konden de gasten luisteren naar de toespraken van de locatiemanager van de villa en de directeur van Domus Magnus. Een van de bewoners wilde daar graag nog iets aan toevoegen met een prachtige speech. 'Ik had niet gedacht dat iemand de zorg van mijn vrouw kon overtreffen, maar ik kan niet anders zeggen dat het me hier aan niets ontbreekt', aldus de heer J. Na het officiële gedeelte was er voor de genodigden tijd om elkaar (beter) te leren kennen en te genieten van de heerlijke hapjes van de kok van de locatie.

Wonen
Villa Walgaerde is een kleinschalige woonzorglocatie met 15 sfeervolle appartementen. De locatie is door de huiselijke opzet uitermate geschikt voor ouderen met een vorm van dementie. Daarnaast biedt de villa ook ruimte aan bewoners die minder moeite hebben om de regie over hun eigen leven te handhaven. Het geeft hen een geruststellend gevoel dat er professionele en persoonlijke zorg, zodra nodig, beschikbaar is.

Welzijn
Het welzijn van de bewoners is minstens zo belangrijk als een mooie woonomgeving, gezonde voeding en de dagelijkse zorg. Iedere week is er een intiem huiskamerconcert met getalenteerde musici. Daarnaast mogen de bewoners ieder jaar met kerst een wenskaart invullen. Bijzondere maar ook bescheiden wensen gaan het jaar erop maandelijks in vervulling. De welzijnsactiviteiten worden afgestemd op de wensen van de bewoners.

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd in het wonen bij Villa Walgaerde? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Neem contact op met Domus Magnus via info@domusmagnus.com of 085-0654910.

Ga terug naar het overzicht