Even voorstellen: locatiemanager De Magistraat

Even voorstellen: locatiemanager De Magistraat

/Blogs

Geen dag gaat voorbij zonder de Magistraat. Dat lijkt wat overdreven maar dat is het niet. Werken bij Domus Magnus als locatiemanager is werken in en met het leven. Om deze eerste zinnen verder uit te leggen zal ik mij eerst even voorstellen.

Even voorstellen...
Mijn naam is Mariëlle van Bork en ik ben sinds augustus 2013 werkzaam bij Domus Magnus. Ik ben inmiddels al meer dan 30 jaar verpleegkundige, een toentertijd min of meer gedwongen keus waar ik nooit spijt van heb gehad.

Diploma
Na het behalen van mijn A diploma ben ik mij gaan specialiseren in het management. Heb vele jaren in het ziekenhuis als manager rondgelopen en in 2000 ben ik als ondernemer in de ouderenzorg gestapt. Ik heb in Oegstgeest de Nova Zembla Zorggroep opgezet. Deze onderneming heb ik in 2011 verkocht. In de periode van het ondernemen in de zorg heb ik studie leraar 2e graad verpleegkunde volbracht. Na het einde van het einde van het ondernemen in Oegstgeest ben ik als leraar anatomie, fysiologie, ziektebeelden, medicijnleer aan het werk geweest. Een leerzame en leuke tijd heb ik voor de klas mogen staan en kon ik mijn kennis overbrengen op de jeugd.

Vak van mijn hart
Het leidinggeven en managen bleef echter kriebelen. Toen Domus Magnus met een advertentie naar buiten kwam heb ik niet geaarzeld en gesolliciteerd. Deze sollicitatie heeft goed uitgepakt en sinds die tijd ben ik weer terug in het vak van mijn hart.

Fijne werkomgeving 
Als locatiemanager van de Magistraat wordt mijn leven een groot deel bepaald door het wel en wee van onze bewoners en onze zorghotelgasten. Zorg ik ervoor dat mijn medewerkers een goede werkomgeving hebben en ben ik veel bezig met de Magistraat bekendheid te geven. Veel Rotterdammers weten niet wat de Magistraat is en wat wij nu precies doen.

De Magistraat
Met mijn blog wil ik u op de hoogte houden met datgene wat er allemaal speelt rondom het leven van ouderen of mensen die tijdelijk een opvang zoeken. Ik zal proberen u een beeld te geven wat er allemaal op een locatie kan afspelen maar ook waar we rekening mee moeten houden. Kortom mijn leven en de Magistraat zal centraal staan in mijn blogs en ik hoop dat u net zoveel plezier krijgt aan het lezen over de Magistraat als ik heb in het werken.

Meer informatie
Indien u De Magistraat een keer wilt bezichtigen of meer informatie over deze locatie wenst, neemt u dan vrijblijvend contact op met Mariëlle of één van haar collega's.

Ga terug naar het overzicht