Even voorstellen: nieuwe locatiemanager Huis ter Weegen

Even voorstellen: nieuwe locatiemanager Huis ter Weegen

/Blogs

Janneke de Jong kwam kennismaken op locatie Huis ter Weegen. Zij wordt de nieuwe locatiemanager per 1 maart.

“Ik wil graag een band opbouwen met de bewoners” De spreekwoordelijke witte rook is uit de schoorsteen gekomen. Ik mag u hierbij voorstellen aan Janneke de Jong. Janneke is de nieuwe locatiemanager van Huis ter Weegen en daarmee de opvolger van Gerjanneke Grijpma. In februari is zij op een andere locatie van Domus Magnus ingewerkt en vanaf één maart is zij dagelijks te vinden aan de Rijksstraatweg in Warnsveld op Huis ter Weegen. Janneke is na een zorgvuldige procedure uit een groot aantal gegadigden gekozen omdat ze naast de juiste opleiding en ervaring nu net díe bevlogenheid bezit die we bij Domus Magnus van onze medewerkers vragen. De combinatie van zorg dichtbij de mens en management is wat haar trok in deze vacature.

Janneke vertelt: “In 2004 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding HBO verpleegkunde. De eerste jaren van mijn carrière ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige in het ziekenhuis. Een aantal jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar de thuiszorg waar ik als wijkverpleegkundige bij mijn klanten langs ging om te kijken welke zorg ze nodig hadden. Een leuke baan waarin ik onder andere veel geleerd heb over de ouderenzorg en mensen met cognitieve problematiek. Ondertussen heb ik naast mijn baan ook nog de opleiding management in de zorg gedaan. Wat ik wel miste was het directe, langdurige contact met mensen. Het opbouwen van een band en voor hen echt van betekenis te kunnen zijn. Met dat in mijn achterhoofd ben ik op zoek gegaan naar een baan met de combinatie tussen management en zorg dichterbij de mens. Onwijs blij ben ik dus ook dat ik mag starten met werken bij Domus Magnus op Huis ter Weegen.”

Domus Magnus is een groeiende organisatie en om de cohesie tussen de locaties te behouden is er veel samenwerking tussen de locatiemanagers onderling. Ook elkaar inwerken is daar een onderdeel van. “De reden dat ik op een andere locatie ben ingewerkt is dat je op die wijze door een ervaren locatiemanager de visie en de werkwijze van Domus Magnus goed leert kennen. De fijne kneepjes en de finesses van Huis ter Weegen zal ik gaandeweg op de werkvloer leren.” “Er komt nu veel informatie op mij af. Als locatiemanager bij Domus Magnus ben je echt een duizendpoot. Gelukkig heb ik een ervaren en deskundig team om mij heen. Dat heb ik onder meer kunnen merken aan het feit dat Huis ter Weegen in de tweede week dat ik begon, voor de vierde keer op een rij, het gouden Prezo keurmerk * heeft gekregen. En dat is in de eerste plaats de verdienste van alle medewerkers van Huis ter Weegen. ”
Aldus een enthousiaste Janneke de Jong.

  

Ga terug naar het overzicht