Eerste bewoners ontmoeten elkaar op tweede open dag Villa Molenenk

Eerste bewoners ontmoeten elkaar op tweede open dag Villa Molenenk

/Nieuws

Al weken gonst het nieuws over de ontwikkeling van de nieuwe woonzorglocatie door Deventer. De open dag van Villa Molenenk is afgelopen dinsdag wederom druk bezocht door toekomstige bewoners en belangstellenden.

Open dag
Het nieuwbouwpand is nog volop in ontwikkeling maar de eerste tekenen van het eindresultaat zijn al goed zichtbaar. Er zijn enkele kamers ingericht waardoor belangstellenden een goede voorstelling kunnen maken van hoe het wonen bij Villa Molenenk straks is. Tussen 15.00 en 19.00 uur werden de ouderen met hun kinderen, omwonenden, toekomstige werknemers en andere belangstellenden door de luxe woonzorglocatie rondgeleid. "Ik ben natuurlijk ontzettend blij met de opkomst en de interesse voor de open dag. Ik kijk terug op een geslaagde dag waar ik veel mensen heb mogen ontmoeten", zegt locatiemanager Berto ten Brinke.

Eerste bewoners
De eerste appartementen zijn verhuurd. "Ik volg Domus Magnus sinds zeven jaar. Het is betrouwbaar. We zijn een paar keer wezen kijken in Deventer en hebben gesprekken gevoerd met zowel de locatiemanager als de directeur'', vertelt een echtpaar die nogmaals naar hun nieuwe woonplek komt kijken. "Wij komen uit Bilthoven en vinden deze plek in het groen mooi. Met plezier verhuizen we naar Deventer.''

Villa Molenenk
De villa beschikt over 32 woonzorgappartementen waarvan 6 zorghotelappartementen die variëren in grootte tussen de 30 en 70 m2. De grote appartementen zijn ook zeer geschikt voor echtparen. Door de 24/7 aanwezige zorg en huiselijkheid van de villa leent de locatie zich bij uitstek ook voor mensen met dementie. De persoonlijke zorg wordt op maat geleverd, de maaltijden worden vers bereid en de welzijnsactiviteiten zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners.  

Meer informatie?
Heeft u de afgelopen open dagen van Villa Molenenk gemist en bent u nieuwsgierig naar deze unieke woonzorglocatie? Dan bent u op een ander moment van harte welkom. U kunt contact met ons opnemen via info@domusmagnus.com of 085-0654910.

 

Ga terug naar het overzicht