Een werelds feest op een doordeweekse dag bij locatie Hildebrand

Een werelds feest op een doordeweekse dag bij locatie Hildebrand

/Blogs

Afgelopen dinsdag is woonzorglocatie Hildebrand omgetoverd tot een werelds paradijs. Deze hele week staat de locatie in het teken van het thema ‘klederdrachten’. Tien medewerkers vertegenwoordigden ieder een land tijdens een folklore modeshow. Dit werd een kleurrijk spektakel.

Modeshow
De hele week zijn er activiteiten in het thema ‘klederdrachten’ op de woonzorglocatie. Met als klap op de vuurpijl een modeshow. De medewerkers van Hildebrand haalden speciaal voor dit thema de meest prachtige kostuums onder het stof vandaan. Het eerste model, een zorgmedewerker, flaneerde in een dirndl jurk uit Oostenrijk. Sierlijk liep zij over de rode loper. De bewoners keken haar stralend aan. Locatiemanager Angelina praatte de show aan elkaar en vertelde bij iedere outfit vol enthousiasme en passie wat er gedragen werd.

Samen zijn
De gezellige middag was tot in de puntjes verzorgd. Van de aankleding tot aan de versbereide wereldse hapjes van chef-kok, echt aan alles was gedacht. Lekker bijkletsen, meezingen en enkele bewoners waagden zelfs een dansje op de prachtige muziek.

Thema’s en wensen
De bewoners van alle locaties van Domus Magnus vullen ieder jaar een wenskaart in. Bijzondere maar ook bescheiden wensen gaan het jaar erop maandelijks in vervulling. Ook het bewust ophalen van plezierige herinneringen aan vroeger met themadagen is voor de bewoners vaak een prettige en waardevolle activiteit. Je bent tenslotte nooit te oud om te wensen!

Ga terug naar het overzicht