Een bijzonder concert

Een bijzonder concert

/Blogs

Al een poosje geleden was het plan geboren om een keer het vrijdagmiddagconcert bij de familie De Jong thuis te houden. Op 23 juni was het eindelijk zo ver. En het was een drukte van jewelste. De huiskamer was omgebouwd tot concertzaal, verse bloemen waren neergezet, de piano was verplaatst, onze vaste vrijwilligster Karen was er traditiegetrouw voor de heerlijke hapjes! De bewoners waren mooi aangekleed en werden begeleid door familie, vrienden of medewerkers naar het concert bij de molen.

Serenade van de musici
Gelukkig was het prachtig weer (de dag ervoor vielen de mussen bijna dood van het dak van de hitte, en de dag erna regende het pijpenstelen! Hoeveel geluk kun je hebben?) want we kregen een serenade van de musici vanaf de molen. Geweldig!

Prachtige middag

Nelleke en Nanning hadden alles tot in de puntjes verzorgd, echter hadden ze nagelaten de piano te laten stemmen, en dat was te horen! Sem en Jos hebben het moeilijk gehad, de muzieknoten waren dit keer niet op elkaar af te stemmen! Hierdoor werd het een heel bijzonder concert, waarin de stemmen van de gasten net zo belangrijk waren als de muziek. Het moet gezegd: met elkaar hebben we er een prachtige middag van gemaakt! Chapeau voor iedereen. Maar vooral dank aan de geweldige gastvrijheid van Nelleke en Nanning de Jong!

Ga terug naar het overzicht