Drukbezochte open dag voor woonzorglocatie op de Herengracht

Drukbezochte open dag voor woonzorglocatie op de Herengracht

/Nieuws

De grove bouw is gereed, het grachtenpand is rolstoeltoegankelijk en de eerste tekenen van het sublieme eindresultaat zijn zichtbaar. De open dag van Het Hendrickszhuys is afgelopen zaterdag wederom drukbezocht door toekomstige bewoners en belangstellenden.

Open dag
Nog even en de eerste bewoners verhuizen naar hun nieuwe adres aan de Herengracht 410-412. Volgende maand opent de woonzorglocatie haar deuren en daarom konden geïnteresseerden afgelopen zaterdag, tijdens de open dag, een kijkje komen nemen. Er zijn enkele appartementen ingericht waardoor ieder een goede voorstelling kan maken van hoe het wonen bij Het Hendrickszhuys straks is. "Geïnteresseerden waren zeer onder de indruk van de reeds ingerichte appartementen. Het personeel staat te trappelen om van dit unieke pand een thuis te maken voor de nieuwe bewoners.", aldus locatiemanager Linda Fokke.

Droomplek
Een droom van velen, gerealiseerd door enkelen: wonen in een 'eigen grachtenpand'. In december realiseren zo'n 28 bewoners deze droom en nemen hun intrek aan de Herengracht. Zij delen twee huisnummers met elkaar. Belangstellenden werden afgelopen zaterdag in de gelegenheid gesteld om in te tekenen op het appartement wat het beste aansluit bij de woonwensen. Het wonen in de Gouden Bocht wordt nog steeds gezien als prestigieus en is een van de meest geliefde plekjes in de stad.

Welzijn
De persoonlijke 24/7 aanwezige zorg wordt straks op maat geleverd, de maaltijden worden vers bereid en de welzijnsactiviteiten zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners. Wekelijks zijn er intieme huiskamerconcerten met getalenteerde musici. Daarnaast mogen de bewoners ieder jaar met kerst een wenskaart invullen. Bijzondere maar ook bescheiden wensen gaan het jaar erop maandelijks in vervulling.

Meer informatie?
Heeft u de afgelopen open dag van Het Hendrickszhuys gemist en bent u geïnteresseerd naar deze unieke woonzorglocatie? Dan bent u van harte welkom. U kunt contact met ons opnemen via info@domusmagnus.com of 085-0654910 | www.domusmagnus.com/hendrickszhuys

Ga terug naar het overzicht