Drukbezochte eerste open dag woonzorglocatie Villa Molenenk

Drukbezochte eerste open dag woonzorglocatie Villa Molenenk

/Nieuws

De open dag van Villa Molenenk, de nieuwe woonzorglocatie van Domus Magnus, is afgelopen zaterdag druk bezocht door zo'n 300 enthousiaste belangstellenden. Terwijl het pand nog volop in verbouwing is, konden de bezoekers sfeer proeven, kennismaken en werden zij rondgeleid door het prachtige gebouw.

Open dag
Tussen 11.00 en 16.00 uur kon iedereen terecht voor een kijkje op de luxe woonzorglocatie. Onder het genot van wat een hapje en een drankje, werden bezoekers rondgeleid en geïnformeerd door medewerkers van Domus Magnus. Bezoekers waren onder de indruk van zowel de locatie als de zorgfaciliteiten.

De ontwikkeling
De nieuwbouw in Deventer gaat voorspoedig. Het pand ziet er prachtig uit en is inmiddels 'uitgepakt'. De steigers zijn weg en het aanzicht is al heel mooi! Deze woonzorglocatie, welke grenst aan het monumentale stadspark, ontvangt naar verwachting eind september haar eerste bewoners. Villa Molenenk maakt deel uit van Domus Magnus, een organisatie die persoonlijke en professionele ouderenzorg biedt op unieke woonzorglocaties. Door de 24/7 aanwezige zorg en huiselijkheid van de villa leent de locatie zich bij uitstek ook voor mensen met dementie. De persoonlijke zorg wordt op maat geleverd, de maaltijden worden vers bereid en de welzijnsactiviteiten zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners.

Meer informatie?
Heeft u de afgelopen open dag van Villa Molenenk gemist en bent u nieuwsgierig naar deze woonzorglocatie? Op dinsdag 4 juli van 15.00 tot 19.00 uur bent u van harte welkom om de ontwikkeling van de verbouwing te komen bekijken. Bovendien zijn er nog appartementen beschikbaar waar u zich op kunt inschrijven. Aanmelden voor de open dag stellen wij op prijs via info@domusmagnus.com.

Kunt
u niet komen tijdens de open dag? Dan bent u op een ander moment van harte welkom. U kunt contact met ons opnemen via info@domusmagnus.com of 085-0654910.

Ga terug naar het overzicht