Domus Magnus pakt uit voor haar bewoners met Pasen

Domus Magnus pakt uit voor haar bewoners met Pasen

/Blogs

Alle vijftien locaties van Domus Magnus hebben weer flink uitgepakt tijdens het paasweekend. Niet alleen voor de bewoners is er van alles uit de kast gehaald, maar ook familieleden waren van harte welkom om het paasfeest gezamenlijk te vieren. En dat gaat uiteraard gepaard met lange, mooi gedekte tafels, veel lekkers en kleurrijke versieringen.

Jong geleerd, oud gedaan

Op locatie De Uylenburgh in hartje Jordaan genoten de bewoners en familieleden op Eerste Paasdag van een uitgebreide brunch. Vers afgebakken broden, gekookte eieren en matses ontbraken deze middag niet en dankzij het prachtige weer zaten de bewoners lekker buiten in de tuin. Op Tweede Paasdag mochten de bewoners de handen uit de mouwen steken en gingen zij samen met (klein)kinderen traditiegetrouw paaseieren zoeken. Zij bleken het nog niet verleerd te zijn, en hadden er veel lol in. ‘s Middags konden zij weer wat meer ontspannen bij de lenteviering in de woonkamer, onder begeleiding van Marc Giessen en Aase Riemann. 

  

Even in Florence

Ook op Villa Walgaerde heeft het team niet stilgezeten tijdens de paasdagen. 's Ochtends konden de bewoners, familieleden en geïnteresseerden genieten van het zondagsconcert met zang. Vervolgens stond de paasbrunch voor ze klaar en werd er binnen én buiten genoten van heerlijk eten met een glas verse sap of een goed glas witte wijn. Een bewoner zei zich zelfs in Florence te wanen. Hoe fijn is dat. Een vakantiegevoel in eigen tuin! 

 

Ga terug naar het overzicht