Derde woonzorglocatie in Hilversum

Derde woonzorglocatie in Hilversum

/Nieuws

Domus Magnus heeft op maandag 1 mei haar deuren geopend van de nieuwe woonzorglocatie Villa Walgaerde. De bestaande villa is in negen maanden getransformeerd tot een prachtige woonplek voor ouderen. Het is de derde locatie in Hilversum.

Wonen
Villa Walgaerde is kleinschalig opgezet met 15 sfeervolle appartementen. Vanwege deze huiselijke opzet is de locatie zeer geschikt voor ouderen met cognitieve problemen. Daarnaast biedt de villa ook ruimte aan bewoners die (nog) minder moeite hebben om de regie over hun eigen leven te handhaven. Het geeft hen een geruststellend gevoel dat er professionele en persoonlijke zorg, zodra nodig, beschikbaar is.

Welzijn
Het welzijn van de bewoners is minstens zo belangrijk als een mooie woonomgeving, gezonde voeding en de dagelijkse zorg. Iedere zondag is er een intiem huiskamerconcert met professionele musici. Daarnaast mogen de bewoners ieder jaar met kerst een wenskaart invullen. Bijzondere maar ook bescheiden wensen gaan het jaar erop maandelijks in vervulling. Ook het bewust ophalen van plezierige herinneringen aan vroeger met themadagen en het invullen van het levensboek is voor de bewoners vaak een prettige en waardevolle activiteit. De welzijnsactiviteiten worden afgestemd op de wensen van de bewoners.

Open dag
Heeft u de afgelopen open dagen van Villa Walgaerde gemist en bent u nieuwsgierig naar deze woonzorglocatie? Op zaterdag 13 mei van 11.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom om het resultaat van de verbouwing te komen bekijken. Bovendien zijn er nog appartementen beschikbaar waar u zich op kunt inschrijven. Aanmelden voor de open dag stellen wij op prijs via info@domusmagnus.com.

Kunt u niet komen tijdens de open dag? Dan bent u op een ander moment van harte welkom. U kunt contact met ons opnemen via info@domusmagnus.com of 085-0654910.

Locatie Villa Walgaerde
Sweelincklaan 16
1217 CL Hilversum
T: +31 (0) 85-0654910
info@domusmagnus.com

www.domusmagnus.com/opendag

Ga terug naar het overzicht