Domus Magnus op de radio

Domus Magnus op de radio

/Blogs

Heeft u de Domus Magnus radiospot al gehoord? De opa van communicatiemedewerker Mascha is dé stem van een van de radiocommercials.

Sinds 6 maart is Domus Magnus op de radio te horen. Op NPO Radio 1 (98.9FM) en alle regionale radiozenders zijn de drie radiocommercials van Domus Magnus te horen. Natuurlijk hadden wij daar ook mooie stemmen voor nodig.

Krakende stem
Niet iedereen met een mooie stem kan voice-over worden. Zo gaat het niet alleen om het goed oplezen van een tekst, maar vooral of de boodschap goed wordt overgebracht. Voor de eerste radiocommercial van Domus Magnus gingen wij op zoek naar dé stem. De generatie ‘krakende stem’ meldt zich niet zo snel aan bij een voice boekingsbureau en kan zich al helemaal niet voorstellen dat hun stem zo waardevol is.

Dé stem
En daar was Opa Koning, opa van communicatiemedewerker Mascha Koning. Opa koning is 92 jaar, woonachtig in Zandvoort en graag bereid om zijn kleindochter ‘uit de brand’ te helpen. Alhoewel hij geen idee had wat hem te wachten stond, gaf hij zich over aan het moment. Hup, de auto in, tekst in lettergrootte 36 op zijn schoot en voorlezen maar. Na zeven takes stond alles erop. Opa Koning heeft inmiddels zijn eigen stem beluisterd. Hij was verrast: ‘Wat een oude stem’, aldus Opa Koning. Dat was precies de bedoeling Opa!

Ga terug naar het overzicht