Domus Magnus geeft mantelzorgers een weekend vrij

Domus Magnus geeft mantelzorgers een weekend vrij

/Nieuws

Nijmegen, 13 oktober 2015. In het kader van de Dag van de Mantelzorger op dinsdag 10 november stelt woonzorgorganisatie Domus Magnus een zorghotelappartement gratis beschikbaar van vrijdag 6 november tot en met zondag 8 november voor het ontlasten van een mantelzorger.

Het zorghotelappartement wordt beschikbaar gesteld op één van de volgende locaties: Rotterdam (De Magistraat), Nijmegen (De Sterreschans) of Brummen (Landgoed Klein Engelenburg). Domus Magnus biedt degene die zorg nodig heeft een verblijf van twee nachten aan inclusief alle maaltijden, activiteiten naar gelang en zorg.

Directeur Erwin Miedema: “Speciaal voor de landelijke ‘Dag van de Mantelzorger’ hebben we  een heel weekend één appartement vrijgehouden voor iemand die nu zorg ontvangt van een mantelzorger. Deze stellen we kosteloos beschikbaar om zo ons steentje bij te dragen aan het vragen voor aandacht van de last die mantelzorgers dragen. Als zorgorganisatie weten we als geen ander hoe zwaar dat kan zijn en hoe fijn het is om de zorg, al is het maar voor even, uit handen te kunnen geven.”

Meer informatie over dit initiatief en de voorwaarden zijn hier te vinden. 

Ga terug naar het overzicht