Directeur Domus Magnus wint Haarlemse Ondernemers Prijs 2016

Directeur Domus Magnus wint Haarlemse Ondernemers Prijs 2016

/Nieuws

Op donderdag 24 maart heeft directeur Erwin Miedema met Domus Magnus de Haarlemse Ondernemers Prijs 2016 gewonnen. Bij de derde editie van deze wedstrijd heeft de onafhankelijke jury Domus Magnus als winnaar gekozen uit drie finalisten.

 In het juryrapport geven zij weer dat Erwin de meest inspirerende ondernemer van Haarlem is, een voorbeeld voor collega-ondernemers en een ambassadeur van Haarlem als vestigingsstad voor ondernemers en bedrijven. Dat hij elf jaar geleden in de traditionele woonzorg een nieuw model gelanceerd heeft waarbij wonen en zorg gescheiden wordt, vinden zij bewonderenswaardig. Zeker nu datzelfde model navolging krijgt door de overheid. “Bij deze ondernemer komen de ondernemerskwaliteiten die nodig zijn voor succesvol en onderscheidend ondernemerschap goed samen.” aldus de jury.

Aan het in ontvangst mogen nemen van deze erkenning is een kritisch selectieproces voorafgegaan. Uit ruim 50 kandidaten zijn de beste 16 aanmeldingen geselecteerd, welke tot zes genomineerden hebben geleid. Na een pitch voor de jury bleven er met Domus Magnus twee finalisten over: 3Sixtyfive (John Meulemans) en Uiltje Brewing Co (Robbert Uijleman) die het gisteravond op de finaleavond tegen elkaar hebben opgenomen. Directeur Erwin Miedema: “Ik ben blij met deze prijs, zoals het een ondernemer betaamt, wil ik graag winnen zodra ik ergens aan deelneem.”

De Haarlemse Ondernemers Prijs is dé alomvattende ondernemersprijs van en voor ondernemend Haarlem. Maar liefst 40 partners uit het Haarlemse bedrijfsleven, netwerken, gemeente, media en onderwijs ondersteunen deze wedstrijd en prijs.

Ga terug naar het overzicht