De muzikale lente in Benvenuta

De muzikale lente in Benvenuta

/Blogs

Op zondagmiddag 26 maart vult de ontvangstruimte van Benvenuta zich met enthousiaste bewoners, vrienden en familieleden voor het wekelijks klassiek concert. Van beginnende tot geoefende luisteraars, de prachtige klassieke huisconcerten met de mooiste klassieke muziek is voor iedereen genieten. Het is prachtig weer, zonnestralen schijnen naar binnen, de muzikale lente kan beginnen in Benvenuta.

Ensemble Belvedère
Het Ensemble Belvedère is ontstaan via een management uit Wenen en door audities bij elkaar gebracht. Het repertoire van Ensemble Belvedère is een afwisselend palet van barok, klassiek, romantisch, tango tot hedendaagse muziek. Voor iedereen wat wils. Zij verzorgen 'muziek op maat'.

High tea
De laatste zondag van de maand maakt Jana, de chef-kok van Benvenuta, extra werk van de hapjes na het concert. Dit keer staat er een landschap van de heerlijkste huisgemaakte taartjes zoals brownies en tiramisu maar ook sandwiches en gevulde wraps klaar na afloop. Het ziet er werkelijk fantastisch uit. Daarbij hoort natuurlijk een kopje thee of koffie. ‘Dagelijks kook ik met veel plezier en liefde voor de bewoners maar zo’n zondag maakt het wel extra leuk door de extra opkomst van vrienden en familie van de bewoners’, aldus Jana.

De vreugde straalt eraf. De zondagmiddag staat voor de bewoners in het teken van familie, vrienden en muziek. Het is een gezellige dag, zo horen zondagen te zijn!

 

Ga terug naar het overzicht