De bewoners van Holland ontbijten aan de waterkant

De bewoners van Holland ontbijten aan de waterkant

/Blogs

De hele maand mei had locatie Holland de Domus Magnus rolstoelauto tot haar beschikking. Daarom gingen we op pad met de twee oudste (!) bewoners van Holland.

Buiten de deur ontbijten
Met twee geweldige koks in de keuken van Holland hebben de bewoners niets te klagen. Maar op de vraag wie er mee gaat ontbijten aan de Loosdrechtse plassen, bedenken twee dames zich geen moment. Op de bewuste zaterdagochtend stonden de dames al vroeg klaar. De weermannen- en vrouwen van Nederland hadden goed weer voorspeld. Daarom vertrokken we op tijd. De zonnehoeden- en brillen maakten de outfits compleet voor de stralende dag.

Eenmaal in Kortenhoef aangekomen reden we naar de kleine jachthaven Ottenhome. Een prachtige locatie aan de Loosdrechtse plassen. Vanwege het vroege tijdstip hadden we nog alle ruimte op het terras. We bestelden een ontbijt en genoten ervan aan de waterkant. Met een heerlijk briesje was het goed vertoeven. De dames (en wij ook) genoten zichtbaar. We proosten met onze verfrissende ijskoffie op de gezellige ochtend. Wat een zomerse traktatie op deze mooie ochtend. Dat er nog maar vele dagen als deze mogen volgen.

Marie-Louise (Hoofd Welzijn) en Karen (Welzijnsmedewerker)
Welzijn Holland, Baarn

Ga terug naar het overzicht