De 5 meest gestelde vragen bij de eerste kennismaking met Domus Magnus

De 5 meest gestelde vragen bij de eerste kennismaking met Domus Magnus

/Blogs

Jet heeft antwoorden op de vragen die u heeft tijdens de zoektocht naar een woonzorglocatie voor bijvoorbeeld uzelf of uw familie/ kennis.

Tijd voor een goed gesprek

Wanneer u meer informatie wilt over (de locaties van) Domus Magnus, dan is de kans groot dat u Jet aan de telefoon krijgt. Jet is onze relatiebeheerder binnendienst. “Het mooie aan dit werk is dat je op één dag zoveel verschillende verhalen hoort. Verhalen die me soms echt raken. Hierdoor leer ik de persoon in kwestie een klein beetje kennen en kan ik inschatten op welke locatie mevrouw of meneer zich thuis zal voelen. Dagelijks word ik dan ook bedankt voor mijn luisterende oor. Dit geeft aan hoe belangrijk deze stap is voor degene aan de andere kant van de lijn”, vertelt Jet. 

Hieronder somt Jet de 5 meest gestelde vragen mét antwoorden voor u op: 

 1. Is er een wachtlijst bij Domus Magnus? 
  Domus Magnus heeft soms te maken met wachtlijsten. Ons voordeel is echter wel dat we 16 locaties hebben, waardoor er altijd wel op een van onze woonzorglocaties ruimte is voor nieuwe bewoners.
   
 2. Bestaat een rondleiding tot de mogelijkheden? 
  Zeker. Een rondleiding door een van de locaties is een uitgelezen kans om de sfeer te proeven. Ik kan deze afspraak vrijblijvend voor u inplannen. Mijn collega’s van de buitendienst staan u vervolgens tijdens de rondleiding graag te woord. 
   
 3. Bieden jullie 24-uurszorg?
  Op al onze locaties is er een 24-uurszorg garantie. Dit betekent dat er altijd - ook in de avond en nacht - een gediplomeerd kracht aanwezig is. 
   
 4. Welke doelgroepen passen bij Domus Magnus?
  Domus Magnus biedt ruimte aan ouderen met zowel een zorgvraag op lichamelijk- als op cognitief gebied. Aan de hand van uw hulpvraag en voorkeuren kijken we samen naar welk woonzorgappartement er goed bij de toekomstige bewoner past.
   
 5. Is het wel betaalbaar? 
  Ieder mens wil weten waar hij/zij financieel aan toe is. Indien gewenst, geef ik u in het eerste gesprek al een indicatie van de kosten. Ik leg uit hoe deze kosten zijn opgebouwd en wat er in ons uitgebreide woonservicepakket zit. Mijn collega’s van de buitendienst geven u uiteindelijk een passend advies behorend bij het appartement naar keuze.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u Jet of een van haar collega’s bereiken op 023-5530609 

Ga terug naar het overzicht