Dagje naar Zandvoort en Bloemendaal

Dagje naar Zandvoort en Bloemendaal

/Blogs

Op de vraag 'Wat zou u graag nog eens willen doen?' kwam het antwoord: 'Naar het strand!'. En dat werd geregeld.

Bijzondere dag
Wat een bijzondere dag voor twee heren van 90+ en twee medewerkers van locatie Holland. Een uitje die wij niet snel zullen vergeten. Het begon met de vraag, `Wat zou u graag nog eens willen doen` ? Deze vraag werd al gauw beantwoord:  'naar het strand'! En de vraag daarna: 'Maar, was dit wel mogelijk'? Ja, natuurlijk, dat gingen we regelen!

Wandelen over het strand
Zo gezegd zo gedaan, we zijn met de Domus Magnus-atuo naar Zandvoort gereden. Beginnend met haring happen. Natuurlijk niet in kleine stukjes maar op de traditionele manier. Op deze manier was dat wel wel weer even wennen. Daarna volgde al gauw de grote uitdaging om te wandelen over het strand. Ook dat lukte, met beiden rollators aan de hand.

Alles voor een glimlach
Zichtbaar genoten deze twee heren van het zand, de zee en de boten. Deze mooie en stralende dag werd afgesloten bij restaurant 'De hemelse pannenkoek'. Moe en voldaan zijn we na 5 uurtjes terug gereden naar Baarn. Deze dag vol met nieuwe herinneringen, zal nog heel lang in onze geheugen blijven bestaan. Wij bedanken Domus Magnus voor het mede mogelijk maken van deze bijzondere dag. Wij hopen in de toekomst nog veel meer zorgvragers blij te mogen maken, want wij doen alles voor een lach.

Ga terug naar het overzicht