Concert door Fee Boddeke

Concert door Fee Boddeke

/Blogs

Fee Boddeke is nog maar 13 jaar en speelt nu al fantastisch op de piano. Zij kreeg onlangs een eervolle vermelding tijdens het Prinses Christina Concours Oost. Natuurlijk kwam zij ook voor de bewoners van Klein Engelenburg spelen.

Pas geleden kwam de 13-jarige Fee Boddeke bij ons oefenen op de piano. Zij heeft onlangs deelgenomen aan het Prinses Christina Concours, waar zij vorig jaar al een eervolle vermelding kreeg voor haar pianospel. Wat heerlijk dat wij hiervan konden meegenieten. Fee heeft eerst haar stukken in de huiskamers gespeeld; zie foto. En is later aangeschoven bij het koffie-uurtje in het Landhuis waar een groter publiek op haar wachtte. Iedereen was erg onder de indruk van haar pianospel.

Muziek in de familie
Dat muziek in haar bloed zit, is in haar familie wel terug te zien. Haar vader, Andor Boddeke speelt ook op de piano. Samen met zijn zus en zoon vormen zij Trio Sonare. Andor en zus Dewi hebben beiden beiden aan het conservatorium van Rotterdam gestudeerd. Broer (van Fee) en zoon (van Andor) Pappilon studeert aan de Academie Muzikaal Talent in Utrecht.

Meer over de activiteiten bij Klein Engelenburg

Ga terug naar het overzicht