Bezoek aan het Jac. P. Thijssepark te Amstelveen

Bezoek aan het Jac. P. Thijssepark te Amstelveen

/Blogs

Een bijzondere dag voor mevrouw Galjart. Zij ging, samen met locatiemanager Gerjanneke en hoofd welzijn Marloes naar het Jac. P. Thijssepark in Amstelveen.

Mevrouw Galjart vertelde ons regelmatig over de tijd dat zij als vrijwilliger werkzaam was in het Jac. P. Thijssepark te Amstelveen. Het park is gelegen vlakbij haar toenmalige huis. Zij gaf daar onder andere rondleidingen op de eerste zondag van de maand en deed dat altijd met heel veel plezier. Mevrouw Galjart is een echt buitenmens en gaf aan graag nog eens terug te willen gaan naar het park waar zij veel mooie herinneringen aan heeft. Ook haar man was vrijwilliger voor het park en het was dan ook een gezamenlijke passie. Op donderdag 20 april was het zover! Samen met locatiemanager Gerjanneke en hoofd welzijn Marloes vertrok zij in de middag met de Domus Magnus-auto vanaf Slingerbosch. De reis verliep voorspoedig en mevrouw vertelde ons onderweg enthousiast over het mooie park.

Eenmaal daar aangekomen kon mevrouw het bijna niet geloven dat zij daar daadwerkelijk was en raakte geëmotioneerd. We hebben rustig met elkaar door het park geslenterd. Het was erg mooi weer en ondanks dat het vroeg in het jaar was hebben we veel bijzondere planten gezien. Het park was erg veranderd maar mevrouw vond het erg fijn om daar te zijn. Mevrouw zei regelmatig " als mijn Hans dit toch eens zou kunnen zien waar ik nu toch ben..." Het was mooi om dit met elkaar te mogen delen. Na het bezoek aan het park zijn we via het oude huis van mevrouw naar een restaurant aan de Bosbaan gereden. Daar hebben wij met elkaar nog wat gedronken en taart gegeten en nagepraat over deze bijzondere middag. Rond het avondeten waren we weer terug op Slingerbosch. Mevrouw was dankbaar en blij en gaf aan erg genoten te hebben. Dagen als deze zijn echt de kers op de taart en we kijken er alledrie met veel plezier op terug!

  

Ga terug naar het overzicht