Bewoners van Villa Walgaerde on tour!

Bewoners van Villa Walgaerde on tour!

/Blogs

Wat moet je doen als het zo warm is als afgelopen maand? Halverwege juni werd er zelfs een Nationaal Hitteplan afgegeven. Tijdens deze warme dagen was er extra zorg en aandacht voor de bewoners.

Een mooie bijkomstigheid was dat woonzorglocatie Villa Walgaerde de maand juni de Domus Magnus rolstoelauto ter beschikking had. De activiteitenbegeleiders twijfelen dan ook geen moment: we gaan on tour!

Loosdrechtse Plassen
Op warme dagen zoeken mensen graag verkoeling op aan het water. Heerlijk vroeg trokken we erop uit. De gezichten van de bewoners stonden eerst nog ietwat bedenkelijk. Eenmaal aangekomen bij de Loosdrechtse Plassen verdwenen deze blikken snel en werd de tour zeer op prijs gesteld. Zittend aan het water, genieten van boten, mensen en natuurlijk een ijsje. Het was een heerlijke dag om samen aan het water door te brengen.

Cappuccino drinken 't Gooi
Naast het uitstapje naar de Loosdrechtse Plassen ondernemen we ook andere activiteiten die makkelijker uitvoerbaar zijn met een auto. Bijvoorbeeld een cappuccino drinken bij La Place. La Place De Westerheide ligt tussen Laren, Bussum en Hilversum. Een heerlijke plek om lekker uit te waaien, van het zonnetje te genieten of te fietsen.

Pannenkoeken in de Lage Vuursche
De Lage Vuursche is een prachtig uitgestrekt natuurgebied en laat daar nou net een pannenkoekenhuis liggen die decennia lang al in de top drie eindigt van alle objectieve pannenkoeken-testen. Dat wilden we zelf wel eens beoordelen. Zowel de bewoners als de begeleiding hebben gesmikkeld.

Het was een leuke maand met de vrijheid van een auto voor de deur. In november keert de Domus auto weer terug. We kijken er al naar uit!

 

Meer informatie over woonzorglocatie Villa Walgaerde

Ga terug naar het overzicht