Bewoners van Benvenuta en Slingerbosch naar Bloemkunst tentoonstelling in Baarn

Bewoners van Benvenuta en Slingerbosch naar Bloemkunst tentoonstelling in Baarn

/Blogs

Onlangs stapten de bewoners, van woonzorglocaties Benvenuta en Slingerbosch samen met vrijwilligers, medewerkers en familie in een gehuurde bus. Zij bezochten de 2e editie van de Bloemkunst tentoonstelling in Kasteel Groeneveld.

Uitstapje
De bewoners van Benvenuta en Slingerbosch nemen symbolisch afscheid van de zomer in het schitterende kasteel Groeneveld. Daar vond afgelopen week de Bloemenkunst tentoonstelling "Afscheid van de zomer" plaats. Het hele kasteel was omgetoverd in een zee van bloemen. Een wondere wereld waar iedereen zijn ogen uitkeek naar de creaties van rozen, orchideeën, asters en lelies. Bloemen hingen aan het plafond, waren verwerkt in bomen en hoeden. In totaal werden meer dan 20.000 bloemen en planten gebruikt. Een paar bewoners bezochten ook de naastgelegen biologische boerderij en pluktuin. Twee bewoners plukten zelf mooie bloemen. De boeketten staan prachtig in de gemeenschappelijke huiskamers van beide locaties.  

Welzijn
Het welzijn van de bewoners is minstens zo belangrijk als een mooie woonomgeving, de gezonde voeding en de dagelijkse zorg. Iedere week is er een intiem huiskamerconcert met getalenteerde musici. Daarnaast mogen de bewoners ieder jaar met kerst een wenskaart invullen. Bijzondere maar ook bescheiden wensen gaan het jaar erop maandelijks in vervulling. De welzijnsactiviteiten worden afgestemd op de wensen van de bewoners. Ook bieden wij een warm welkom aan mensen die graag iets voor een ander betekenen. U bent van harte welkom om uw talent, hobby, passie en tijd te delen met onze bewoners. Meld u aan als vrijwilliger en stuur een mail naar info@domusmagnus.com.

Ga terug naar het overzicht