Bewoners naar cabaretvoorstelling

Bewoners naar cabaretvoorstelling

/Blogs

Twee bewoners van locatie Huis Welgelegen zijn dol op culturele voorstellingen. Samen met een welzijnsmedewerker gingen zij op pad naar cultureel centrum 't Nut.

Welzijnsmedewerker Femmie is samen met twee bewoners van Huis Welgelegen naar een cabaret voorstelling geweest in 't Nut. De dames hebben zich uitstekend geamuseerd. Een van de dames zei in de pauze dat ze het erg leuk vond. 'Ik houd niet van die hoogdravende voorstelling waar je heel lang over na moet denken. Ik geniet met volle teugen!', aldus mevrouw. 

De cabaretavond van Vrouwencabaretgroep 'Het Vrouwenspektakel' was op 25 november volledig uitverkocht. De groep besloot daarom om ook op zondag 26 november een optreden te geven. De voorstelling (ouwe meuk) ging over een stel zussen die ene oude kist vonden met daarin allerlei spullen van vroeger. Met de spullen uit die kist hadden ze diverse schetsjes gemaakt. Vaak grappig en herkenbaar. Na afloop zeiden de dames: 'Wij kunnen ook wel meespelen, ze moeten ons alleen even vragen'.
 

 

Ga terug naar het overzicht