De woonzorgappartementen van locatie Holland in een nieuw jasje

De woonzorgappartementen van locatie Holland in een nieuw jasje

/Blogs

De Domus Magnus locatie Holland aan de Javalaan in Baarn heeft onlangs aandacht gekregen van onze interieurontwerpster. Zij heeft een aantal appartementen opnieuw ingericht en een andere, praktische indeling gemaakt.

Herindeling

“Door te groeperen, kan de ruimte van de appartementen optimaal benut wordenVan één van de 2-persoons appartementen hebben we wat ruimte van de badkamer afgesnoept zodat we ook nog een keuken konden plaatsenDat maakt het appartement nog fijner om in te wonen", aldus de interieurontwerpster van Domus Magnus.

Groen in huis

Het interieur heeft een grote invloed op het welbevinden van onze (psychogeriatrische) bewoners. Zo werken we graag met planten en halen we het groen in huis. Planten spelen een essentiële rol bij het creëren van een aangename en rustige omgeving waarin we kunnen bewegen, werken of ontspannen 

Appartementen Holland in een nieuw jasje

Virtuele rondleiding door Holland

Holland bestaat uit twee aaneengesloten panden waarin Domus Magnus 31 appartementen heeft ingericht tussen de 30 en 75 m2. Alle appartementen hebben een eigen badkamer. Daarnaast beschikt het monumentale pand over diverse gemeenschappelijke ruimtes, zoals een huiskamer, sfeervolle open keuken en lounge. Daar vinden regelmatig concerten plaats. In de winter is het er heerlijk vertoeven bij de openhaard. Bent u nieuwsgierig naar de rest van de woning? Klikt u dan hier om een virtuele rondleiding te volgen.

Ga terug naar het overzicht