80-jarigen zien wens in vervulling gaan

80-jarigen zien wens in vervulling gaan

/Blogs

Bij locatie De Uylenburgh aan de Lauriergracht is een bijzondere wens van vier bewoners in vervulling gegaan. Zij kregen, samen met familie en vrienden, een jazzconcert op locatie van toetsenist en zanger Robert Bosscher, een begrip binnen de internationale Jazz scene.

Wens
Al onze bewoners vullen ieder jaar met kerst een wenskaart in. Bijzondere, maar ook bescheiden, wensen worden het jaar erop in vervulling gebracht. Dit keer stond een jazzconcert op de wensenlijst. Niemand minder dan Robert Bosscher schoof achter de piano en begon te spelen. Dichtbij hem zaten de vier gelukkige bewoners, zodat zij niets konden missen. Het was een bijzondere middag waarbij de voetjes van de vloer gingen!

Genieten
Robert Bosscher bracht een heel divers programma ten gehore met onder andere Piazzolla en Gershwin muziek. Bij woonzorglocatie De Uylenburgh wonen veel muziekliefhebbers, sommigen hebben vroeger zelf op hoog niveau gespeeld. Daarom wordt er in het wekelijkse activiteitenprogramma veel aandacht besteed aan de muziekinvulling. Alexandra Bruel, Hoofd Welzijn: “Onze bewoners zijn opgegroeid in Amsterdam met overal kunst en cultuur on hen heen. Een concert, in dit geval jazz, wordt daarom heel goed ontvangen.”

 

Ga terug naar het overzicht