Lezing door SpelenderGrijs

Lezing door SpelenderGrijs

De Sterreschans

Op 11 september komt SpelenderGrijs een lezing verzorgen in het restaurant van De Sterreschans.

SpelenderGrijs zorgt voor interactieve colleges met een hoog visueel gehalte. Hierdoor blijft het boeiend en uitdagend voor u. De onderwerpen variëren sterk dus is er voor ieder wat wils. De onderwerpen zijn gebundeld in drie categorieën.

  1. Gezondheid; in deze reeks gaan we met u in op de meest interessante aspecten van de mens en de geneeskunde. We proberen het verouderingsproces, onze waarnemingen, onze slaapprocessen en de geschiedenis van de gezondheidszorg te behandelen.
  2. Trivia; allemaal dingen die u altijd al had willen weten. De onderwerpen die wij met u behandelen zijn erg divers. Van waargebeurde verhalen en broodjes aap tot de gekste complottheorieën.
  3. Geschiedenis en cultuur; in deze reeks colleges kijken we naar filosofie, de geschiedenis van steden en naar de oude Grieken, maar ook naar het ontstaan van de gezondheidszorg. Het zijn eeuwenoude onderwerpen uitgelegd op een luchtige manier.

Datum; 11 september 2018
Locatie; De Sterreschans in Nijmegen

Wilt u als geïnteresseerde een keer aanwezig zijn bij een activiteit, dan kan dat zeker! U kunt zich dan aanmelden via; sterreschans@domusmagnus.com 

Ga terug naar het overzicht