Feestelijk nieuwjaarsconcert op Koetshuys Erica

Feestelijk nieuwjaarsconcert op Koetshuys Erica

Koetshuys Erica

Twee muzikale professionals met passie‏ brengen een feestelijk Nieuwjaarsconcert naar Koetshuys Erica. Met een repertoire uit verschillende landen en een grote variatie aan stijlen, zoals lichte en klassieke muziek, filmmuziek, evergreens, musical en volksmuziek.

Carlo Arends
Opgegroeid in een zeer muzikale familie, maar pas op latere leeftijd overgegaan tot professionele scholing en uitvoering. Een muzikale duizendpoot bij uitstek. Breed en professioneel geschoold, thuis in een veelzijdig spectrum van diverse muziekstijlen en talen. Met z’n warme barinorale stem weet hij eenieder te raken. Carlo musiceert 13 januari samen met een van zijn vaste pianisten. 

Eric Noya
Afgestudeerd in 1979 aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam bij Else Kleyn-Krijgsman en Jan Wijn. Is vaste repetitor en concertpianist van het Utrechts Operakoor, Purmerends Gemengd Koor en de Utrechtse Oratorium Vereniging. Bij talloze andere koren in het land en begeleidt hij vele bekende vocalisten. Hij is onderdeel van kamermuziekensembles als duo met een violist, en als pianosextet met blazers. Een pianist die alle muziekstijlen, van klassiek tot modern uit de piano weet te spelen. Een muzikale duizendpoot en virtuoos.


Datum: zondag 13 januari
Voor wie: bewoners, familieleden en geïnteresseerden
Locatie: Koetshuys Erica in Hilversum
 

Ga terug naar het overzicht