Concert Scherzando Trio

Concert Scherzando Trio

Holland

Het Scherzando Trio komt eind augustus naar zorglocatie Holland. Met een combinatie van fluit, klarinet en piano brengen zij mooie klanken ten gehore.

Het Scherzando Trio (Paula Pantin, klarinet, Irene Gabarron, fluit en Roberto Guijarro, piano) is een internationaal ensemble met Rotterdam als thuisbasis. Dit trio is een combinatie van fluit, klarinet en piano. Het doel van de musici is het delen van de vreugde van muziek en het ontdekken van repertoire voor deze ongebruikelijke combinatie. Vanaf 2012 hebben zij opgetreden in diverse theaters en concertzalen in heel Nederland. Zij speelden ook in radioprogramma’s ‘Live uit Lloyd’ en ‘Sophia TV’.Scherzando Trio is geïnteresseerd in het vergroten van de kleine hoeveelheid origineel repertoire voor deze combinatie van instrumenten. Zo vertolkten zij de première van het werk ‘Beginning of Spring’, speciaal voor hen geschreven door de Nederlandse componist Hans Tolhuis. De Iraanse componist Reza Nakisa heeft tevens een werk geschreven en opgedragen aan Scherzando Trio.

Datum; vrijdag 31 augustus 2018
Voor wie; bewoners, familieleden en geinteresseerden
Locatie; Holland in Baarn

Wilt u als geïnteresseerde een keer aanwezig zijn bij een concert, dan kan dat zeker! U kunt zich dan aanmelden via: holland@domusmagnus.com

Ga terug naar het overzicht