Concert door Duo De Thuiskomst

Concert door Duo De Thuiskomst

Landgoed Klein Engelenburg

Toen Quirine van Hoek en Ellen Zijm elkaar op de middelbare school leerden kennen, ontdekten ze al snel dat muziek een grote gedeelde passie was.

De Thuiskomst maakt o.a. thematische programma’s die het publiek meenemen naar een bepaalde plek en tijd. Zo voert De Thuiskomst in Spanje de luisteraar mee naar Iberische plaatsjes, waar tapasgeur en flarden tangomuziek over het dorpsplein waaien. Met De Thuiskomst in de vroege barok brengt muziek van John Dowland en Heinrich Franz van Biber u in 17de-eeuwse sferen. Daarnaast blijven ze op zoek naar bijzonder repertoire waar ze met deze combinatie van instrumenten een nieuw licht op kunnen laten schijnen. ‘De Thuiskomst’ gaf concerten bij het Grachtenfestival, het Concertgebouw in Amsterdam en Vredenburg in Utrecht. Verder traden zij op bij verscheidene oude muziekfestivals, waaronder het Festival Oude Muziek in Utrecht en het Musica Antiqua in Brugge (België).

Wanneer: 1 juni 2018
Voor wie: bewoners, familieleden en geinteresseerden
Locatie: Landgoed Klein Engelenburg in Brummen

Wilt u als geïnteresseerde een keer aanwezig zijn bij een concert, dan kan dat zeker! U kunt zich dan aanmelden via: kleinengelenburg@domusmagnus.com 

Ga terug naar het overzicht