Open Dag Villa Molenenk in Deventer

Op dinsdag 4 juli opent Villa Molenenk haar deuren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven. Aanmelden voor de open dag stellen wij op prijs via info@domusmagnus.com.

Wij laten u graag het prachtige gebouw en de gerenoveerde woonzorgappartementen zien. Bovendien wordt u in de gelegenheid gesteld om zich in te schrijven en als één van de eersten in te tekenen op het appartement van uw voorkeur.

Open dagen
Dinsdag 4 juli 15.00-19.00 uur
De grote appartementen zijn zeer geschikt voor echtparen
• Zorg op maat en geheel afgestemd op de persoonlijke wensen
• All-in concept: naast wonen zijn vele extra diensten inbegrepen

Werken bij Domus Magnus
In Deventer zijn wij op zoek naar enthousiaste en ervaren Verzorgende - IG en Verpleegkundigen. Naast zorgpersoneel zoeken wij ook in de keuken of voor de begeleiding van onze bewoners nieuwe collega’s. Tijdens de open dag kunt u vrijblijvend kennis met ons maken en de sfeer proeven op onze locatie. Bent u geïnteresseerd in werken bij Domus Magnus? Kom gerust langs, onze medewerkers van werving en selectie staan u graag te woord. Ze zien er naar uit u te ontmoeten!

Kom op een ander moment langs
Kunt u niet komen tijdens de open dag? Dan bent u altijd op een ander moment van harte welkom. U kunt contact met ons opnemen via info@domusmagnus.com of 085-0645910.

Locatie Villa Molenenk
Laan van Borgele 7
7414 GS Deventer
T: 085-0645910
info@domusmagnus.com